miércoles, 2 de marzo de 2011

LA CUINA A SILS - HOTEL CONDES DE BARCELONA

L'HOTEL CONDES DE BARCELONA ofereix els dies 10, 11 i 12 de Març, uns sopars de cuina casolana amb la clara intenció de potenciar la cuina del nostre país.
Per fer-ho ens hem plegat amb La Cuina a Sils, un col·lectiu del petit municipi de la comarca de La Selva que passeja els seus cuinats arreu del país i més enllà de les nostres fronteres.
L’Hotel Condes de Barcelona té la ferma voluntat de preservar la tradició de les nostres arrels culinàries i ho fa donant suport a la reconeguda saviesa gastronòmica de La Cuina a Sils. Durant aquests tres dies oferirem la cuina Selvatana més genuïna amb productes del territori, presentada per les pròpies cuineres de Sils.
I amb aquesta voluntat, l’Hotel Condes de Barcelona oferirà també, a tots els assistents als sopars el receptari dels plats a degustar.
EL MENÚ
APERITIU
Foie Gras i torrada
Pernil d’ànecBotifarra dolça
ENTRANT
Escudella i carn d’olla
SEGONS
Mandonguilles amb sèpia
Pollastre amb salsafins
Peus de porc amb salsafins
Vedella amb bolets
POSTRES
Bunyols de poma
Crema catalana
Coca de ratafia

BODEGA
Joncària Merlot Reserva de Pere Guardiola, D.O. Costa Brava
Viñas del Vero Chadonnay-Macabeo, D.O. Somontano
Cava Berta Bouzy de Mont-Ferrant
Aigües Font D’Or-Vichy Catalan
45 euros (IVA inclòs) - 2 euros destinats a una causa benèfica
Per més informació: Inés Vázquez -Relacions Públiques - Per reserves: 93 445 32 02 - 93 445 32 01 rrpp@condesdebarcelona.com / convenciones@condesdebarcelona.com

No hay comentarios: