miércoles, 28 de marzo de 2012

La Generalitat dicta els serveis mínims davant la convocatòria de vaga general

La Generalitat ha dictat l’ordre de serveis mínims a Catalunya, davant de la convocatòria de vaga general feta pels sindicats per al proper dijous, 29 de març, per tal de garantir els serveis essencials per a les persones i l’exercici legítim del dret de vaga.
 
El Departament d’Empresa i Ocupació, com autoritat laboral en la matèria, ha escoltat les propostes de tots els sindicats convocants i les associacions empresarials més representatives abans de dictar l’ordre de serveis mínims.
 
Un cop escoltades totes les parts, el Departament d’Empresa i Ocupació ha procedit a fixar els serveis mínims que s’han de prestar el dia de la vaga general en l’àmbit de les competències que són titularitat de la Generalitat de Catalunya. Aquests serveis mínims ponderen el legítim dret de vaga amb altres drets essencials i necessitats bàsiques dels ciutadans, tal i com estableix la Llei.
 
A continuació us detallem els serveis mínims dictats per alguns dels sectors que són competència de la Generalitat de Catalunya i que tenen més incidència per a la població.
 
Podeu consultar l’ordre sencera de serveis mínims al web del Departament d’Empresa i Ocupació, un cop publicats al DOGC.
 
 

No hay comentarios: