lunes, 16 de abril de 2012

L'Ajuntament de Barcelona promou l'accés al treball entre els joves durant els mesos d'estiu

El consistori inicia el cicle 'Vols treballar a l'estiu', que facilita l'accés al món laboral als joves durant els mesos d'estiu.

L'Ajuntament de Barcelona, a través de la regidoria d'Adolescència i Joventut, inicia aquest mes el cicle "Vols treballar a l'Estiu", amb l'objectiu de facilitar l'accés al món laboral entre els joves i les joves de la ciutat durant els mesos d'estiu.

El cicle Vols treballar a l'estiu vol aprofitar la conjuntura que es produeix en el període de vacances, en el qual es conjuga l'aparició d'ofertes de treball puntuals i la necessitat per una part dels joves d'aprofitar el període estival per poder treballar de temporada.

L'objectiu de la campanya és promoure entre els joves la incorporació al món laboral; donar-los a conèixer els serveis i recursos d'orientació i assessorament laboral que s'ofereixen entre els Punts d'Informació Juvenil; millorar les oportunitats de recerca de feina dels i les joves; facilitar-los el contacte amb empreses que puguin satisfer aquesta demanda; i oferir un recull d'ofertes que hi ha al mercat de treball en matèria de treball de temporada.

Informació i tallers pràctics
Aquest cicle és realitza durant els mesos d'abril i maig i combina la realització de sessions informatives centrades en explicar diferents feines de temporada, amb tallers pràctics que ofereixen l'adquisició i perfeccionament d'habilitats bàsiques per la recerca de feina. També ofereix als i a les joves la possibilitat de consultar ofertes de treball i de fer ús de l'assessoria laboral.

A més, un professional els assessora sobre temes com la recerca de feina, les nòmines, els salaris, els convenis, els contractes, els directoris d'empreses, la normativa laboral, etc. Aquests assessoraments són gratuïts i cal demanar cita prèvia.

Podeu obtenir informació més detallada en aquest enllaç.

Ajuntament de Barcelona

No hay comentarios: