martes, 18 de marzo de 2014

Conferència LA CRISI DE LA SEGONA RESTAURACIÓ






Us faig a mans la informació de la propera conferència del nostre club. En aquesta ocasió tenim la fortuna de tenir entre nosaltres una persona de fortes virtuts cíviques i de certeses vigoroses: tot un cavaller de fust i arrelament, amb un discurs sòlid sobre Catalunya, agut i solvent.

EL NOTARI, SR. JUAN JOSÉ LÓPEZ BURNIOL

La conferència tindrà lloc el dimecres, 26 de març, al saló Liceu, de l’Hotel España, del Grup Condes de Barcelona, al carrer Sant Pau, 9. Recordeu que el pàrquing de La Gardunya és ja obert, a dos minuts de l’hotel.

La convocatòria és a les 20:00 h, i començarem, puntualment, a les 20:30 h.

La conferència duu el nom de: LA CRISI DE LA SEGONA RESTAURACIÓ


L’aforament és limitat, pel que us preguem ens confirmeu la vostra assistència.



Rosa Martín - rm.seiem@Hotmail.es - Tel. 630 063 050

                                 No perdeu l’ocasió, i vingueu acompanyats

Breu CV del conferenciant:
(Viquipèdia)
 Juan José López Burniol (Alcanar, Montsià) és llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra. És notari des del 1971. Ha estat degà del Col·legi de Notaris de Catalunya i vice-president del “Consejo General del Notariado” d’Espanya, entre 1987 i 1989; magistrat del Tribunal Superior d’Andorra (1987-1993) i del Tribunal Constitucional andorrà (1993-2001). Membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya. Professor associat del dret civil de la Universitat Autònoma de Barcelona entre 1982 i 1990, i de la Universitat Pompeu Fabra. Va se president del Consell Social de la Universitat de Barcelona des del 2004 fins al 2007. Fou president de Tribuna Barcelona des de la seva creació l’any 1996 fins al 2006. Des del 2007 és president de la Fundació Noguera, una entitat cultural sense ànim de lucre que treballa per a difondre el patrimoni històric documental i notarial català. És vocal de l’entitat financera La Caixa.

Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com TV3, 8TV, Avui, La Vanguardia, El Periódico i El País.

Ha publicat llibres i articles de temàtica jurídica i política.

Us esperem!!!




No hay comentarios: