martes, 3 de abril de 2012

24 d'abril - desfilada benèfica a favor de La Casa dels Xuclis

Rotary és una organització internacional amb mes de 1.200.000 socis a tot el mon, que fomenta la amistat i a traves d'ella l'ajuda social. Un dels seus lemes és: "Donar sense pensar en un mateix". Rotary está formada per mes de 30.000 clubs arreu del món. Cada club pot organitzar esdeveniments per recaptar diners, ja sigui per accions de barri, de ciutat, de pais, o col.laborar amb altres clubs, per recaptar, per una acció en comú.


En aquesta ocasió el Rotary Club Barcelona Alba, gràcies a un dels seus membres, Inma Vilella, de la boutique La Canel, está fent possible que organitzem una desfilada de la moda de primavera, el 24 d'abril, a un dels magnífics salons que el CCIB ha cedit com a sponsor.


Desfilaran 50 models, entre voluntàries rotaries i no rotaries i models professionals, de manera totalment altruista. També col.laborant les empreses confeccionistes, de complements, Josep Pons (perruqueria i maquillatge), productes de bellesa i un llarg etcètera.


Al final de la desfilada, de 100 vestits, entre Sport, carrer i cerimònia, que durarà un hora, tindrà lloc un sorteig de vestits, complements, etc.


La recaptació integra anirà per dues causes, una per l'Associació de pares amb nens i nenes amb càncer (AFANOC), concretament per La Casa dels Xuklis. Un lloc a on les famílies i el propis nens i nenes poden viure durant el seu procés de tractament sense cap despesa i en un entorn ple de calidesa, el que sense cap dubte, te valors positius en la seva recuperació.


I l'altre és per la Fundacio de Rotary International, per la "Erradicació de la Polio al món". Rotary fa uns 20 anys que está lluitant amb diners, voluntaris, vacunes, etc., per aconseguir-ho i sembla que al 2014 l'OMS la donarà per erradicada, pel que se está fent un darrer esforç per aconseguir-ho.


Vingueu a gaudir d'una magnífica desfilada, en un entorn immillorable de la nostra ciutat i ajudeu-nos a fer somriure als nens i nenes amb problemes oncologics i a les seves famílies, així com a donar per erradicada la Polio al món.


I tot això per només per 15 Euros.


Truqueu al telèfon 667 509 397 o envieu un e-mail a: rm.seiem@hotmail.es.


Gràcies per la vostra ajuda.

No hay comentarios: