viernes, 4 de mayo de 2012

Coneix totes les claus per internacionalitzar amb èxit la teva empresa

Conèixer els aspectes que cal tenir en compte quan una empresa afronta un procés d'internacionalització, des dels recursos disponibles als programes d'ajuts existents, és l'objectiu de l'activitat "Està la meva empresa preparada per internacionalitzar-se?".

Així mateix, la sessió "Les 10 preguntes clau en la internacionalització" permetrà resoldre els dubtes més habituals que es troben les empreses quan volen començar a exportar els seus productes i serveis. Es donarà respostes concretes a les principals dificultats que es presenten a l'hora d'instal·lar-se en nous mercats internacionals.

A l'activitat "Com es fa un pla estratègic d'internacionalització?" es facilitaran les eines per planificar el procés d'obrir-se a nous mercats, d'acord amb els objectius i recursos de cada empresa.

Finalment, la càpsula formativa "Vendes i Internacionalització (International Sales)", formada per dues jornades conduïdes per membres de La Salle Technova, tractarà sobre els aspectes bàsics de les habilitats comercials que cal tenir presents a nivell internacional, per exemple, en el procés de comercialització d'un producte. A més, i de manera individual, s'assessorarà a les empreses participants sobre l'estratègica comercial més adequada per a cada una. 

Està la meva empresa preparada per internacionalitzar-se? (31 de maig i 5 de juliol)

Les 10 preguntes clau en la internacionalització (8 de maig)

Com es fa un pla estratègic d'internacionalització? (15 de maig)

Vendes i Internacionalització (International Sales)

Programa de Creixement Empresarial (abril – juny)


No hay comentarios: