lunes, 18 de junio de 2012

Treballa amb Barcelona Activa una estratègia eficaç per al teu desenvolupament professional

Descobreix la importància d'identificar i posar en valor les teves habilitats en una entrevista de feina o de gestionar el canvi professional, en dues noves sessions, el 28 i el 29 de juny.

Per a una correcta gestió del desenvolupament professional és clau la identificació dels teus interessos, habilitats i trets diferencials. A partir d'aquesta primera autoavaluació és més fàcil enfrontar-se als processos de selecció i gestionar amb eficàcia un canvi de trajectòria laboral.

El programa per al desenvolupament professional d'aquest trimestre inclou dues noves activitats de dues sessions cada una que tindran lloc els dies 28 i 29 de juny.

L'entrevista de feina s'ha de plantejar com la venta dels teus valors professionals. A l'activitat "Com poso en valor les meves competències en una entrevista", aprendràs a identificar les competències que et diferencien de la resta de candidats i practicaràs com posar-les en valor per vendre el teu potencial amb confiança i seguretat.

Així mateix, en la càpsula "Com gestionar de forma eficaç els teus canvis professionals", coneixeràs els principals recursos per identificar els teus interessos, talent i habilitats, a més de com integrar aquest autoconeixement en el disseny d'un pla d'acció per a la gestió d'un canvi professional.

Consulta les eines multimèdia per definir el teu projecte professional
Si no pots assistir a aquestes sessions i t'interessa aprofundir en els teus interessos i habilitats professionals pots consultar els documents i recursos disponibles a la secció "Definició del projecte professional" del web Barcelona Treball. 


Barcelona Activa

No hay comentarios: