viernes, 25 de enero de 2013

BCN impulsa noves iniciatives d'emprenedoria destinades a escolars

L'Ajuntament de Barcelona iniciarà les pròximes setmanes els programes d'emprenedoria 'Be an Entrepreneur' i 'Start-up School', dues iniciatives dirigides a un miler d'alumnes d'una vintena de centres educatius públics i concertats d'ESO i batxillerat de la ciutat, segons ha presentat aquest dijous el regidor d'Educació, Gerard Ardanuy.

Aquestes iniciatives es desenvoluparan completament en anglès i tenen com a objectiu fer aflorar i promoure el talent emprenedor entre els escolars de la ciutat. Participen en aquests programes la Fundació Escola Emprenedors i compten amb el suport de les associacions d'emprenedors Gil International Club i Barcelona Loves Entrepreneurs

El primer projecte, 'Be an Entrepreneur' consta de tallers de 13 sessions d'una hora al qual es poden apuntar totes les escoles que vulgui, i es faran trimestralment en grups d'un màxim de cinc alumnes, sempre en hores lectives. El segon, 'Start-up School', va dirigit a alumnes de secundària que comptaran amb el suport d'un mentor, un empresari que de manera altruista guiarà els joves en el procés de creació del corresponent projecte empresarial que els xavals proposin.

Aquest programa només està obert a un màxim de 20 propostes, que es poden presentar fins al 15 de març (a través de la web de la fundació). Els dos projectes guanyadors rebran com a premi un viatge a una ciutat europea per conèixer alguna experiència d'èxit.


No hay comentarios: